In norway nett gutter homoseksuell

in norway nett gutter homoseksuell

Grunnen var at man mente det ikke var behov for noe særskilt forbud, fordi tilstanden var en del av personligheten og var sykelig. Straff ville dermed ikke ha noen virkning.

Det ble ikke gjort noen endring, men en viktig årsak til at loven ble så lite brukt, var det nye synet som norske psykiatere hadde fått på homofili. Det var flere toneangivende norske psykiatere som ønsket å fjerne forbudet helt. Samtidig argumenterte de utover tallet for en høyere seksuell lavalder for homofile. Homofili blant menn ble diskutert både på og tallet i forbindelse med straffelovsrevisjoner.

Det var særlig innen psykiatrien homo- og heteroseksualitet ble definert som to ulike tilstander eller personlighetstyper. Guri Gunnes Oppegård redaktør, På Høyden. Saken er produsert og finansiert av Universitetet i Bergen - Les mer. Handlinger mellom menn var forbudt i Norge frem til Men allerede ved århundreskiftet ble det argumentert for at homoseksualitet burde likestilles med heteroseksualitet rettslig, fordi homoseksualitet var definert som et medisinsk fenomen.

Johan Torgersen, divisjonsdirektør i spesialisthelsetjenestedivisjonen i Helsedirektoratet opplyser til NRK at de er i ferd med å endre regelverket også i Norge. Helsedirektoratet har begynt arbeidet med å innføre den nye regelen denne uken. Når den vil tre i kraft er dermed fortsatt usikkert.

Tor Hervig er tidligere leder i transfusjonstjenestens kvalitetsråd, som er et fagråd for Helsedirektoratet. Rådet konkluderte i november at forskriften om blodgivning for homofile bør endres.

Det er slik at det er en reell økt smitterisiko for menn som har sex med menn, og da er en sølibatperiode trygt ut i fra erfaringene. Inntill smittesituasjonen blir endret er dette mest fornuftig, sier Hervig, som også er overlege ved Haukeland universitetssykehus.

Han forteller at siden andre land har gjort gode beregninger som viser at en slik regel ikke vil gi økt risiko for pasientene, ble dette en trygg middelvei. Vi håper dette kommer til å fungere etter hensikten. Det er alltid viktig å skaffe nok blodgivere, sier han. Eirik Rise, leder i Skeiv Ungdom mener det er positivt at Helsedirektoratet åpner opp for at homofile skal få gi blod, men at kravet for karantene bør være det samme for homofile og heterofile.

Det er et skritt i riktig retning, sier han og legger til:. Mange homofile var villige til å donere, men fikk ikke.

...

In norway nett gutter homoseksuell

Ettersom prostitusjon i seg selv er tabubelagt, blir mannlig prostitusjon et dobbelt tabu, sier Ruud Granum til NRK. Han er skremt over at åringer blir overøst med tilbud om å selge kroppen sin til fremmede, eldre menn gjennom nettportalen Gaysir. Begrepet er vanlig å bruke i Norge. Ung pikk er absolutt verdt det», fortalte han til NRK. Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Deilig deiligere deiligst bøsse eskorte i oslo

Tinder on computer homo thailand menn