Oasis norge chat bøsse se

oasis norge chat bøsse se

Luftig miljøgevinst Sammenkoblingen har store gevinster, ikke ulikt det trekkfuglene har skjønt for lenge siden: Man sparer mye på å fly i flokk. For vogntogene som ligger etter lederen i en platoon, er luftmotstanden betydelig mindre enn hvis de skulle kjørt alene på veien. Det gir også redusert forbruk av drivstoff, altså lønnsomt for både miljøet og transportøren.

På sikt kan platoonen gi flere gevinster:. Det er ikke utenkelig at vi etter hvert krever så lite av sjåførens oppmerksomhet at tiden et vogntog ligger som bil to eller tre i platoonen, ikke trenger å regnes som kjøretid, sier prosjektleder Christian Bergstrand i Scania, som har produsert de tre vogntogene som skal testes på norsk jord tirsdag.

Nye muligheter med Internett i bilen. Krever koordinering Scania har, som YrkesBil. Mens Scania utvikler teknologien, utvikler Ahola verktøy for at logistikkbransjen skal kunne utnytte platooning-teknologien godt. Konvoien som testes i Skibotndalen, sender derfor informasjon i sanntid til en kontrollsentral med ansvar for å koordinere biler og oppdrag.

For å utnytte løsningen krever det god koordinering, slik at vi sørger for at mange nok biler kjører samme strekning til samme tid og kan legge seg i en platoon, sier utviklingsdirektør Mika Sorvisto i Ahola. Krevende teststrekning Det er ikke tilfeldig at norske veier blir teststrekning for de finsk-norske teknologoutviklerne.

Det stiller krav teknologien som platooning baserer seg på, sier Bergstrand. Anledningen for den norske testen, er markeringen av at to års arbeid med å utvikle den «intelligente veien» langs E8 i Skibotndalen går inn i en ny fase.

E8 fra Skibotn til grensen mot Finland er nasjonal teststrekning der Statens vegvesen utvikler og tester intelligente transportsystem ITS. Legger til rette Flere steder langs denne veien har Veivesenet montert høyteknologisk utstyr, både til eget og andres bruk. Her legger vi til rette for å samle inn store mengder data om trafikk, vær og føreforhold på en svært værutsatt vei. Like viktig for oss er det å legge til rette for at andre kan bruke den teknologiske infrastrukturen og dataene vi allerede samler inn.

Det er en del av Statens vegvesens samfunnsansvar å bidra til denne typen innovasjon, sier Gunn Sissel Dobakk, som leder utbyggingen i prosjektet, som har fått navnet Borealis. Det er vegdirektør Terje Moe Gustavsen og regionvegsjef Torbjørn Naimak som vil stå for den offisielle åpningen av den Borealis-vegen på E8 tirsdag. Om oss Mediainformasjon Abonnement Nyhetsbrev. Starter test av platooning i Norge. Brede Høgseth Wardrum Foto: Ny Actros på gang?

Kjært barn har mange navn Les mer. Skal levere 17 elbusser til Romerike Les mer. Arne-Helge planlegger fremtidens verksteder Les mer. Første AdBlue-jukser med Euro 6-motor tatt Les mer. Foreslår frakt av laks med droner eller autonome biler Les mer. Utvider forhandlernettet Les mer. Solaris med ny hydrogenbuss Les mer. Mer spennende enn det kan se ut som Les mer. Bekrefter at de vil samarbeide om nyttekjøretøy Les mer.

Digital pakke til nye Sprinter Les mer. Nytt ledd i el-strategien Les mer. Kritikkverdige tiltak hjalp Høyre til å vinne regjeringsmakten. Han skal helbrede hjerneforskningen. Sex-hormoner og stress plager hjerneforskerne. Løsningen kan finnes i Bergen. Veien ut av gjørmebadet. Hadia Tajik snakker ut om politikken hun mener kan redde Arbeiderpartiet.

For fotballen er livet enkelt. De tok musikken og moten, men o jogo bonito får de aldri. Han drepte tre amerikanske soldater. Nå har han fått en restaurant oppkalt etter seg. Befolkningens holdninger til innvandring påvirkes av nasjonens historie. De som forsker på lakseoppdrett må jobbe hardere med integriteten, slår utvalg fast.

Dmítrijev arrestert på nytt. Laksens farge er «en utfordring». Kronikker- og debattinnlegg sendes til: Adresse Morgenbladet as Christian Kroghs gate 16  Oslo. Nyhetsbrev Skriv inn din e-postadresse for å motta Morgenbladets nyhetsbrev hver fredag.

Laget med Ramsalt Media.

... Sverige escort bøsse imlive

Oasis norge chat bøsse se

(hi5comments.net) Norges mest komplette bilportal med alt om bil: bruktbiler, nye biler, nyheter, biltester etc. 4. mai Norges første test av seriekoblede vogntog markerer også åpningen av den « intelligente veien» . Mer spennende enn det kan se ut som. 4. apr Bdsm historier Fuckbook chat orgasme for kvinner Sex i bodø bdsm chat Sex i at oppførsel snakker, kvinnene på oss å se personvernreglene på er svært Fuckbook free chat oasis norge Daisy billig telesex sex bakfra når.

Zoosk review homoseksuell telefonsøk i norge

Last ned appen fra Microsoft Store for Windows 10 Mobile, Windows Phone Se skjermbilder, les de siste kundeanmeldelsene, og sammenlign vurderinger. 4. mai Norges første test av seriekoblede vogntog markerer også åpningen av den « intelligente veien» . Mer spennende enn det kan se ut som. Å være stortingsrepresentant er Norges fremste tillitsverv. Hvert fjerde år velges det representanter fra 19 fylker som sammen utgjør norges.